Ukupno pregleda

UKUPNO POSJETA
dishwasher

petak, 10. decembar 2010.

Prejak si, tigre!


              
               ’’U zdravom tijelu zdrav duh’’... Očigledno neki pogrešno tumače ovu rečenicu. Cijenim ja teretanu i lijepo, atletski građeno tijelo, ali nemoj da ti je to centar svijeta, pobr’o... 

                Što si namrckao čelo tigre? Da budeš opasniji? Neka, ne budali, smiješan si. Možda ti misliš da svi prema tebi gaje straho-poštovanje, a ja ti u povjerenju kažem da svakoga kita zabolje i za tebe i za tvoje napumpano tijelo. Da, i smiju ti se pobr’o... Ne moraš gradom da šetaš raširenih ruku kao da ti je kisjelina pod pazuho... I ne moraš me vazda, u prolazu, kačiti tim šiljatim laktom, jer ćeš mi poć’ na kurac pa ću ti obije ’nabildovane’ ruke slomiti................ili ću makar pokušati!


                Već  rekoh da ti se smiju... Zato ti toplo preporučujem da ta krila staviš uz tijelo i taj bolesno-mrki pogled unormališ. Tu teleću glavu normalnije ošišaj, ’zemunke’ su odavno ispale iz štosa. Lijepa je to frizura, ali ne na tvojoj glavi... Druži se pobro,  nađi curu, za promjenu...umjesto što se kurčiš, sa ’mudima’  veličine klikerčića.

                Da si mrvicu napora koji si ostavio u teretani uložio u obrazovanje, danas bi bio neko...ne bi od roditelja, u svojoj trećoj deceniji,  tražio 2e za burek.  Jedina pozitivna stvar u tome jeste što ponekad, za promjenu, pojedeš burek, umjesto one silne hemije, koje tako mnogo piješ, da nikoga ne bi iznenadilo ako bi čuo ’’Osvanuo pjenušav, mrtav...’’. 

                Zato, Tajsone, neka ti na vrijeme dođe ’’iz dupeta u glavu’’...dok ne bude kasno. Nema ništa loše u tome raditi kao konobar, voziti taxi, ili raditi neki sličan posao... Bitno je da si drušveno koristan.

1 коментар: